Home » Orthomoleculaire therapie » Recensie van Charlotte

Recensie van Charlotte

“Al jaren had ik last van een constant opgeblazen gevoel, terugkerende blaasontstekingen en vaginale infecties. Door mijn studie osteopathie had ik ook veel stress, wat een aantal klachten extra in de hand werkte. Na een aantal therapie├źn te hebben geprobeerd zonder veel resultaat, kwam ik, via een vriend die vroeger ook tal van klachten had en enorm veel baat had bij orthomoleculaire therapie, terecht bij Paula. In het eerste consult (1,5 uur) werden de klachten uitvoerig besproken en werd met vele facetten rekening gehouden. Vragen zoals heb je als baby borstvoeding gehad, wat eet je zoal op een dag en welke medicatie neem je dagelijks, komen allemaal aan bod. Zo kon Paula een perfect behandelplan opstellen: welke voeding ik beter vermijd, welke ik juist meer mag eten en welke voedingssupplementen ik dien te nemen. Ook legt Paula alles in duidelijke taal uit zodat je weet wat voeding en suppletie met je lichaam doen. Mijn darmen werden met de dag gelukkiger door de gezonde voeding waar ik nu mee leerde koken, en de aanbevolen supplementen. Sinds mijn bezoek aan Paula heb ik geen blaas- en vaginale infecties meer gehad. Daarnaast ben ik een stuk minder vermoeid, mijn humeur is er op vooruit gegaan en ik voel me fit en gezond. En dit dankzij een professioneel advies! ”
Charlotte