Home » Orthomoleculaire therapie » Recensie van Max

Recensie van Max

“Sinds de afgelopen twee jaar ben ik in behandeling bij Paula Ooms. Als topsporter wist ik dat het belang van zowel gezonde voeding als van een gezonde levensstijl essentieel zijn om optimaal te presteren. Echter, wat “gezond” precies inhoudt is mij een stuk duidelijker geworden toen ik aan de slag ging met Paula. Een hoop ideeën waren voor mij nieuw en hoewel het niet altijd ging om ingrijpende veranderingen waren en zijn er nog genoeg stappen te maken. Met behulp van een kritische kijk en een grondige manier van onderzoeken heeft Paula geanalyseerd hoe mijn levensstijl en mijn dieet samenhangen met hoe ik me voel en dit vervolgens op een simpele manier aan mij uiteengezet. Wat ik bijzonder prettig vond was hoe Paula me precies uit kon leggen hoe het menselijk lichaam fysiologisch in elkaar steekt en ook hoe/waarom dit per persoon kan verschillen. Mijn mentale gesteldheid, energieniveau gedurende de dag en slaappatroon zijn o.a. door het aanpassen van mijn dieet en suppletie enorm vooruit gegaan. Dankzij Paula’s ondersteuning ben ik me veel meer bewust geworden van wat er voor mij nodig is om optimaal te presteren. De oprechte interesse, een holistische aanpak en een oog voor detail zijn voor mij meer dan genoeg reden om terug te blijven komen en ik raad dan ook een ieder aan eens langs te gaan bij Paula!”
Max De Vreeze, topsporter en rechtenstudent