Home » Orthomoleculaire therapie » Recensie van Mirthe

Recensie van Mirthe

“Na jaren getob met mijn darmen, heb ik een afspraak gemaakt met Paula Ooms. Tijdens het eerste consult legt zij al meteen een duidelijk verband tussen mijn voeding en klachten. Na een uitgebreide uitleg hoe en waarom, heb ik een aangepast voedingsadvies en een aanpak met probiotica gekregen. Hiermee ben ik aan de slag gegaan. Het was even een omschakeling; het is wat bewerkelijk om het eten dagelijks zo te bereiden. Met een volle baan viel dat in het begin niet mee. Maar ik merkte al snel vooruitgang: mijn energie werd beter, klachten namen al snel af, ik voelde me veel fitter en ging er ook nog eens veel gezonder uitzien. Na het tweede consult, waarbij een evaluatie plaats vond, werden de puntjes op de i gezet. Ik ben heel blij met mijn nieuwe voedingspatroon en helemaal van mijn klachten af. Paula bedankt!”

Mirthe