Home » Recensie » Recensie van Lonneke

Recensie van Lonneke

“Ik ben Lonneke, 36 jaar en stewardess.
Ik ben bij Paula Ooms terechtgekomen nadat ik na een polsbreuk en een daarop volgende operatie veel pijnstillers moest slikken. Daardoor kreeg ik veel last van mijn darmen. Wat ik eigenlijk al jaren had, maar gaf de schuld aan mijn onregelmatige leven als stewardess.
Na een uitgebreid consult ben ik aan de slag gegaan met alle voedingsadviezen.
Ik schrapte een aantal voedingsmiddelen uit mijn dagelijks leven en slikte daarbij supplementen.
Het is even schakelen, maar had na een week al resultaat. Nu anderhalve maand later ben ik van al mijn klachten af (lees, geen opgeblazen gevoel meer en normale regelmatige stoelgang). Kortom ben dus erg blij met de behandeling bij Paula Ooms. Het heeft mijn leven veranderd!”

Lonneke