Home » Auteur Archieven: admin

Auteur Archieven: admin

Recensie van Charlotte

“Al jaren had ik last van een constant opgeblazen gevoel, terugkerende blaasontstekingen en vaginale infecties. Door mijn studie osteopathie had ik ook veel stress, wat een aantal klachten extra in de hand werkte. Na een aantal therapieën te hebben geprobeerd zonder veel resultaat, kwam ik, via een vriend die vroeger ook tal van klachten had en enorm veel baat had ... Lees meer »

Recensie van Max

“Sinds de afgelopen twee jaar ben ik in behandeling bij Paula Ooms. Als topsporter wist ik dat het belang van zowel gezonde voeding als van een gezonde levensstijl essentieel zijn om optimaal te presteren. Echter, wat “gezond” precies inhoudt is mij een stuk duidelijker geworden toen ik aan de slag ging met Paula. Een hoop ideeën waren voor mij nieuw ... Lees meer »

Recensie van Martijn

“Na bijna 10 jaar lang een aantal maagzuurremmers per dag te slikken, ben ik toch op zoek gegaan naar een andere oplossing. Via via ben ik terecht gekomen bij Paula Ooms. Door haar voedingsadvies en ondersteuning met vitamines/mineralen en aminozuren, ben ik nu, na 2 maanden, geheel van mijn klachten en dus ook van mijn medicijnen af. Daarnaast ben ik ... Lees meer »

Recensie van Mirthe

“Na jaren getob met mijn darmen, heb ik een afspraak gemaakt met Paula Ooms. Tijdens het eerste consult legt zij al meteen een duidelijk verband tussen mijn voeding en klachten. Na een uitgebreide uitleg hoe en waarom, heb ik een aangepast voedingsadvies en een aanpak met probiotica gekregen. Hiermee ben ik aan de slag gegaan. Het was even een omschakeling; ... Lees meer »

Recensie van Lonneke

“Ik ben Lonneke, 36 jaar en stewardess. Ik ben bij Paula Ooms terechtgekomen nadat ik na een polsbreuk en een daarop volgende operatie veel pijnstillers moest slikken. Daardoor kreeg ik veel last van mijn darmen. Wat ik eigenlijk al jaren had, maar gaf de schuld aan mijn onregelmatige leven als stewardess. Na een uitgebreid consult ben ik aan de slag ... Lees meer »